Zgodba o dveh prijateljicah, ki ustvarjata in skrbita za spletno trgovinico, na kateri trenutno bereš to zgodbo, se začenja že dosti prej. Modni navdušenki kot nama pravijo bližnji, ki sta svojo strast do oblačil, čevljev, modnih dodatkov, skratka vsega, kar je povezano z modo, združili v ljubiteljski posel.

Torej, kje sploh začeti to zgodbo?

Verjetno pri nakupovanju? Tudi sama veš, da so lepe stvari v trgovinah (navadnih ali spletnih) redke in le tu in tam najdeš kaj zase. Izdelkov, ki so ti pa res pri srcu pa v naši državi največkrat ne najdeš in jih je potrebno naročati iz tujine. Znano, kajne? Zato sva se odločili, da bova najin okus delili z vami, ter vam v najini *cute* trgovinici ponudili le izbrane in najboljše izdelke, katerih kvaliteta je zagotovo takšna, ki si jo vse zaslužimo.

Kako izbirava ponudbo in se odločava o izdelkih, ter kako sva začeli razvijati idejo?

V katerokoli spletno trgovino vstopiva, so modeli isti, ponudba skoraj identična, cene pa zelo različne. Nekajkrat sva se kljub monotoni ponudbi tudi sami odločili za nakup v kateri izmed trgovin, ampak na koncu sva bili razočarani. Prav zaradi razočaranja sva pričeli razmišljati o ideji, da bi sami ustvarili trgovino, v kateri bi bili izdelki, ki so nama tako všeč in bi jih radi delili s puncami po Sloveniji. Tako sva pričeli delati na najini ideji in prav počasi, je pričela nastajati spletna trgovina, katere gostja si pravkar.

Delo je potekalo počasi, saj pravijo, da se na najboljše čaka malo dlje. Nekaj časa sva zbirali ideje ter mnenja svojih prijateljic, ter seveda prijateljev. In tako je nastala… najlepša, najboljša, najbolj pregledna, najbolj poštena in tvoja najbolj priljubljena spletna trgovinica, za katero upava, da jo boš redno obiskovala. Ker želiva, da je trgovina puncam prijazna, sva odprti za vse tvoje predloge, pripombe ter seveda pohvale. Če pa imaš še kakšno dodatno idejo, kako izboljšati stran, nama lahko pišeš na info@cutefashion.si.

Tvoji Barbara in Mia