Če danes naročim, kdaj prejmem paket?

Če si naročilo oddala na delovni dan pred 12.00, prejmeš svoj paket takoj naslednji delovni dan. Če je vmes ravno vikend, pa bo paketek pri tebi v ponedeljek. Če se kje zalomi, kar se zgodi res zelooo redko, bo pa paket odposlan z eno oz. dvodnevno zamudo.

Kako lahko plačam naročene izdelke?

Čisto enostavno - na izbiro imaš več načinov plačila in zagotovo boš našla takšnega zase!

1. Po povzetju: Plačaš pri dostavi prijaznemu DPD dostavljalcu ko ti paket tudi pripelje. Če te slučajno v času dostave ne bo doma, te bo poklical in se s tabo dogovoril o času dostave in ti pustil obvestilo na katerem boš našla tudi telefonsko številko, katero lahko pokličeš v primeru kakršnihkoli sprememb pri dostavi.

Kurirju lahko plačaš z gotovino - ni pa v tem primeru nobenih dodatnih stroškov provizije pri prenosu denarja. Plačaš le toliko, koliko znaša tvoje naročilo.

2. Z nakazilom na TRR: V primeru, da boš ob zaključku nakupa izbrala način "Po predračunu" boš na tvoj elektronski naslov prejela tudi navodila za nakazilo na naš transakcijski račun. Takoj ko prejmemo denar bo paketek že odposlan na tvoj naslov.

3. S PayPal-om: V primeru, da želiš svoj nakup plačati s kartico ali plačilnim sistemom PayPal ob zaključku nakupa izberi tretjo možnost "PayPal" katera te bo preusmerila na PayPalovo varno stran kjer opraviš plačilo katerega plačilo je zabeleženo takoj tudi pri nas in paketek bo v najkrajšem možnem času že na poti na tvoj naslov!

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Ob nakupu do zneska 30€ je strošek dostave 2€. Ob nakupu nad 30€ pa je dostava BREZPLAČNA.

Kako lahko naročim izdelke?

Preprosto dodaš izdelke v košarico, se odpraviš na blagajno, vpišeš svoje podatke in ličila so že na poti k tebČisto enostavno! Izdelke dodaš v košarico, klikneš na blagajno, izpolniš še svoje podatke in že čakaš na svoj paket!:) Če pa se vseeno kje zalomi, nas lahko pokličeš na 031 401 655 ali nam pišeš na info@cutefashion.si.

Imam kodo kupona za popust - kako jo izkoristim?

Čisto enostavno! Pri zaključku naročila boš našla polje z besedilom: „Če imaš kupon za popust ga vpišeš tukaj:“ , sedaj samo še vpišeš kodo in klikneš „Uporabi“ Če pa imaš pri uporabi kode še vedno težave nam pa kar piši na info@cutefashion.si ali zavrti številko 031 401 655.

Nevem ali sem oddala naročilo, kje lahko preverim?

Po uspešno oddanem naročilu ti pošljemo povratni e-mail, v katerem boš prejela številko naročila, seznam naročenih izdelkov in ceno tvojega paketka. 

Ali lahko kupljene izdelke zamenjam, vrnem?

Seveda lahko! V roku 14 dni od dneva nakupa nam piši na info@cutefashion.si, posredovali ti bomo podatke za vračilo in ti odgovorili na vsa vprašanja, ki bi te zanimala v zvezi z menjavo. Potem imaš še 14 dni časa, da izdelke pošlješ nazaj na naš naslov. 

Ali je možen osebni prevzem naročenih izdelkov?

Ne, spletna trgovina Cute fashion nima omogočenega osebnega prevzema izdelkov. Se pa v sodelovanju z dostavno službo DPD trudimo, da so izdelki pri tebi kar se da hitro.

Iz kakšnih materialov je vaša obutev?

Materiali iz katerih so izdelani posamezni artikli so navedeni v opisu ob izdelku. Opis je razdeljen na zunanji del, notranji del in podplat. Za lažjo predstavo si lahko na slikah spodaj ogledaš razlago in opise posameznih delov obutve.


Piktogram